Rabat på kaffe

Optjen point hver gang du handler:

● 5% på kaffe

● 2% på alt andet*

Og indløs dem næste gang du handler.

CoffeeJoy Products
CoffeeJoy Jimma Kaffebønner

Opret konto

  • Minimum længde på 8 tegn.

Optjen point

Når du handler med dit CoffeeJoy medlemskab optjener du point. Besparelsene afhænger af hvad du køber. 

Kaffe: 5%

Point kan indløses allerede ved næste køb.

Andet: 2%*

Point kan indløses allerede ved næste køb. 

Fordele ved et CoffeeJoy medlemskab

Hver gang du shopper kaffe optjener du 5% af beløbet. På alt andet optjener du 2% af beløbet. Du kan herefter bruge disse point til besparelser på alle produkter. Opret en CoffeeJoy-konto for at få pointene til at tikke ind på din konto allerede i dag! Det er gratis.

For at gøre det mere overskueligt har vi lavet en lille guide på hvad du kan bruge dine hårdtoptjente CoffeeJoy point til.

Medlemskab hos CoffeeJoy

Hvis du som privatperson eller virksomhed ønsker at optjene point hos CoffeeJoy er du kun et klik væk. Opret en konto for at lave pointopsparinger. Hvis du elsker vilde besparelser er det nemt at indhente point, og det kan ende med at du slet ikke behøver at hive betalingskortet frem. Hvor store rabatter kan du opnå når du handler?

Du optjener point på alle produkter på webshoppen. Hver gang du bruger 100 DKK optjener du 2 point, men på kaffe optjener du over dobbelt så meget – Du får altså 5 point, hver gang du handler kaffe for 100 DKK – det svarer til en rabat på 5% hver gang du handler for samme beløb. CoffeeJoy medlemskab er derfor et rigtig godt valg til virksomheder og private som ønsker at sikre sig de bedste priser.

Har du nogle spørgsmål angående vores pointsystem? Kontakt os endelig på (+45) 42 90 70 50 eller send en mail til info@coffeejoy.dk.

 

*Gælder ikke vandkølere, fuldautomatiske kaffemaskiner og produkter under kategorien ‘spotvarer’.

CoffeeJoy Telefon Medlem