Rabat på Kaffe

Hver gang du shopper kaffe og andre produkter med dit CoffeeJoy medlemskab, tikker der point ind på din konto. Du kan herefter bruge disse point til besparelser på kaffe. For at gøre det mere overskueligt har vi lavet en lille guide på hvad du kan bruge dine hårdtoptjente CoffeeJoy point til.

Hvor stor rabat kan jeg opnå på kaffe?

Medlemskab hos CoffeeJoy

Hvis du som privatperson eller virksomhed ønsker at optjene point hos CoffeeJoy er du kun et klik væk. Opret en konto for at lave pointopsparinger. Hvis du elsker vilde besparelser er det nemt at indhente point, og det kan ende med at du slet ikke behøver at hive betalingskortet frem. Hvor store rabatter kan du opnå når du handler?

Du optjener point på alle produkter på webshoppen. Hver gang du bruger 50 DKK optjener du 1 point, men på kaffe optjener du 5 gange så meget. Du får altså 5 point, hver gang du handler for 50 DKK – det svarer til en rabat på 10% hver gang du handler for samme beløb. CoffeeJoy medlemskab er derfor et rigtig godt valg til virksomheder og private som ønsker at sikre sig de bedste priser.

Modtag 10 point for hver 100 DKK*

10 Point = 10DKK

*Gælder kun kaffe

Opnå rabatter allerede nu

Hvad venter du på? Den dejlige kop kaffe er ikke langt væk. Opret din konto allerede i dag og at få store besparelser på din næste kaffekop.

Tilmeld dig i dag