Baratza Sette 270Wi Kaffekværn

4.494,00 kr. Inkl. moms

(3.595,20 kr. ekskl. moms)

På fjernlager - Levering 5-7 dage


Tilføj til favoritter
Tilføj til favoritter
Varenummer (SKU): 507204 Kategorier: , , , , Tag:

Beskrivelse

Baratza har med Sette 270Wi er en opgradering af den tidligere 207W model, hvor man har forbedret både kværnkamme og ikke mindst den indbyggede vægt. Det første indtryk er selvfølgelig udseendet, der ikke minder om noget andet. Det andet er rent mekanisk, som du først opdager, når du begynder at kværne din kaffe. Kværnen er nemlig lyndende hurtig, og kværner mellem 3,5 g/sekund til 5,5 g/sekund alt efter formalingsgrad. Bruger du kværnen som espressokværn, kan du derfor kværne nok kaffe til et dobbeltskud på omkring 4,5 sekunder. Med den indbyggede vægt, rammer du helt præcis den mængde kaffe du ønsker – hver gang.

Nyudviklet kværnkammer

Kværnbladene er 40 mm koniske, og modsat alle andre kværne på markedet, er det den nederste kværnkniv der roterer, mens den øverste er fikseret. Det er dette der giver den helt utrolige kværntid. Desginet på kværnen er så smart udført, at kaffen bliver spyttet ud direkte under knivene. Her er ingen smalle gange, hvor kaffen kan sætte sig fast, og mængden af restkaffe er derfor minimal. Kaffen lander fint i din filterholder eller i den medfølgende beholder. Du indstiller din formalingsgrad med en makro- og mikroindstilling, der med tal og bogstaver indikerer, hvor på skalaen du befinder dig, så altid kan finde din favoritindstilling.

Indbygget ACAIA vægt

Baratza har sammen med ACAIA udviklet den indbyggede vægt Sette 270Wi, som sikrer at du kværner lige præcis den mængde kaffe du ønsker. Man kan anvende ACAIA’s apps til Apple og Android, og via bluetooth interagere med vægten i kværnen, og opdatere med ny software.

Elektronisk Display

Betjeningen på Baratza Sette 270Wi kan ikke være mere brugervenlig. Der findes tre knapper, der kan indstilles med hver sin ønskede gram mængde, med en præcision på 0,1 gram, og så er det ellers bare at trykke start. Bønnebeholderen kan lukkes af inden den fjernes, så du har mulighed for at tage den af, uden at der er kaffe på hele gulvet.

Konvertérbar Filterholder

Selve holderen under Baratza Sette 270Wi kan holde en filterholder til din espressomaskine, men er samtidig så smart indrettet, at ønsker du at bruge din Sette til sort kaffe, kan armene vippes ud, og de kan nu holde en Hario V60 filterholder, et Able Kone filter til Chemex, en Aeropress mm.

Vi er meget begejsret for kværnen og har haft den stående i et stykke tid herude, og den performer virkelig godt. Den indbyggede vægt rammer helt præcis hver eneste gang.

VIGTIGT: Når du justerer din formalingsgrad finere, skal kværnen enten være helt tom for kaffebønner eller også skal kværnen være tændt, så kværnbladene roterer. BEMÆRK desuden, at alle kaffekværne testes med rigitge kaffebønner fra fabrikken, og derfor kan der forekomme rester af kaffe i kværnen når den udpakkes fra ny.

ADVARSEL: Nogle kafferisterier anvender en nyere trend indenfor kafferisting, som resulterer i en mere frugtig og syrlig kaffe, men også en mere kompakt og hård kerne i den ristede kaffebønne. Kværning af sådanne kaffebønner stiller store krav til kaffekværn og motorkraft, og denne kaffekværn er ikke beregnet til denne type kaffe. Overbelastning af kværnen ved brug af hårdkerne kaffebønner, er ikke omfattet af garantien. Er du i tvivl, kan du spørge din kaffeleverandør om, hvordan kaffen er ristet. Du er naturligvis også velkommen til, at kontakte os, da vi kender de fleste risterier.

Du kunne også være interesseret i...

 • Øko EU

  CoffeeJoy – Colombian Cienaga | Special Kaffe (Pose á 1 kg)

  276,00 kr. Inkl. moms

  Ristes inden for 7 dage

 • Øko EU

  CoffeeJoy – Ethiopian Jimma | Special Kaffe (Pose á 1 kg)

  286,00 kr. Inkl. moms

  Udsolgt

 • Baratza Sette 270 Kaffekværn

  3.295,00 kr. Inkl. moms

  Udsolgt