Baratza Sette 30 AP Kaffekværn

Vejledende pris: 2.494,00 DKK

2.295,00 DKK Inkl. moms

(1.836,00 DKK Ekskl. moms)

Ikke på lager

Tilføj til favoritter
Tilføj til favoritter
Varenummer (SKU): 507205 Kategorier: , , , , Tag:

Beskrivelse

Baratza Sette 30 er en billig all-round kværn, der vil være et rigtig godt valg, som din første kværn.

I kaffekværnen sidder der 40 mm koniske kværnknive, der kværner perfekt til espresso og filterkaffe. Med de 31 makroindstillinger er det let at finde den rigtige formalingsgrad, og du kan kværne ned i det medfølgende bæger, eller du kan omstille holderne, så du kan hvile din espressofilterholder, mens der kværnes.

Kværnens design og opbygning giver dig en virkelig hurtig kværntid. Til espresso skal du kun kværne omkring 4-5 sekunder, før din kurv er fyldt med lækker, friskkværnet kaffe. En anden fordel ved designet er, at der næsten ingen restkaffe sidder tilbage mellem kværnbladene og udløbet. På Baratza Sette 30 har du mulighed for at gemme én kværntid.

 

VIGTIGT: Når du justerer din formalingsgrad finere, skal kværnen enten være helt tom for kaffebønner eller også skal kværnen være tændt, så kværnbladene roterer. BEMÆRK desuden, at alle kaffekværne testes med rigitge kaffebønner fra fabrikken, og derfor kan der forekomme rester af kaffe i kværnen når den udpakkes fra ny.

ADVARSEL: Nogle kafferisterier anvender en nyere trend indenfor kafferisting, som resulterer i en mere frugtig og syrlig kaffe, men også en mere kompakt og hård kerne i den ristede kaffebønne. Kværning af sådanne kaffebønner stiller store krav til kaffekværn og motorkraft, og denne kaffekværn er ikke beregnet til denne type kaffe. Overbelastning af kværnen ved brug af hårdkerne kaffebønner, er ikke omfattet af garantien. Er du i tvivl, kan du spørge din kaffeleverandør om, hvordan kaffen er ristet. Du er naturligvis også velkommen til, at kontakte os, da vi kender de fleste risterier.