Beskrivelse
Lidt om Sterling Espresso
Vi er stolte af at kunne præsentere denne espresso blend håndplukket fra 3 forskellige sydamerikanske lande.
Blenden består af 100% arabicabønner, som er dyrket i de frodige bjerge af Brasilien, Peru og Guatamala. Disse steder er overordnet kendt for at frembringe kaffer som frembringer noter af karamel, nødder, citrus og chokolade.

3 forskellige oprindelser i Syd- og Mellemamerika
Kaffebønnerne fra Guatemala bidrager til blide frugtagtige noter med smagsnuancer af chokolade. De er dyrket af et kooperativ af kaffefarmere i byen Sololá i en højde af 1200-1400 m.o.h. Når kaffebærrene er plukket, bliver de soltørret. Det resulterer i at lige netop disse kaffebønner fra Peru bidrager til søde frugtagtige noter med smagsnuancer af chokolade.
Kaffesort: Arabica
Variant: Bourbon, Caturra og Catuai
Process: Vasket/Washed
SCA Score: 83
Kaffefarmerne i kaffekooperativet Acuntas Group dyrker kaffe på små jorddele sammen med skyggetræer, bananer, majs og bønner. Kaffen bliver dyrket i en højde af 1200 – 1500 m.o.h. Kaffen bliver dyrket økologisk.
Kaffesort: Arabica
Variant: Caturra / Bourbon
Process: Vasket/Washed
SCA Score: 83
Fra San Coffee kooperativet i Brasillien. Disse bønner er dyrket af Fazenda Samambaia. Kaffebønnerne har noter af blomme, mørk chokolade, tørret frugt og paranød.
Kaffesort: Arabica
Variant: Yellow Catucai
Process: Pulped natural
SCA Score: 83
Acuntas Group i Peru

Sterling Espresso skal mærkes
Sterling Espresso er ikke kun en ny espresso blend. Det er en blend som sammensætter kaffebønnerne som de burde blive sammensat. Vi har ristet vores kaffebønner med omhu for at fremhæve denne unikke smagsprofil. Resultatet er en espresso blend af høj kvalitet, der har en silkeblød konsistens med en let og afbalanceret syrlighed.

Tidligere designs til Sterling Espresso
Navn og label design
For os var det vigtigt af Sterling Espresso skulle kendetegnes af et helt unikt look, som der på samme tid indfangede kvaliteten af sølv.
Vores labeldesigner havde først tænkt at der skulle bølger på kaffens label. Dette viste sig dog hurtigt ikke en følge den enkle og simple stil som vi stræber efter at opnå.

Fordeling af Sterling Espresso
Til denne espresso blend anbefaler vi at du som udgangspunkt anvender 14 gram fintmalet kaffe til 60ml (til en dobbeltshot).
Hver espressomaskine er dog anderledes og du bør altid ‘dial in’ din kaffe, så du opnår en espressoshot sådan som du kan lide det.