Gå til indhold

Fragt fra 39 Kr.

Fri fragt over 599 Kr. til pakkeshop

NanoFoamer

By Lukas Jackson

NanoFoamer Introduktion

Kan du heller ikke stå for lækre hjemmelavede cappuccinoer? Med NanoFoameren kan du skabe silkeblød ‘microfoamed’ mælk i få sekunder. Nanofoameren fra Subminimal er meget mere end en mælkeskummer – faktisk skummer den slet ikke, men skaber superfint mikroskum. Boblerne fra den innovative NanoFoamer er så små at de bliver usynlige, og mælken omdannes til en flydende fløjlsstruktur, der passer perfekt sammen med crema og espresso.

Der findes forskellige versioner af NanoFoamer. Se hvilke vi har på lager her:

NanoFoamer V2 og Lithium

Forbedringer

Subminimal har lanceret to nye NanoFoamere siden den originale NanoFoamer: NanoFoamer V2 og NanoFoamer Lithium. Begge modeller er en opgraderet version af den originale NanoFoamer med mange fordele. Se deres video som forklarer hvilke forbedringer der er blevet lavet under nedestående link

Oplev NanoFoamer

CoffeeJoy er forhandler af Subminimal produkter i Danmark.

NanoFoamer V2

En forbedret NanoFoamer, som kører 25% stærkere end den tidligere model. Tryk på knappen en enkelt gang for at få propellen til at snorre rundt.

NanoFoamer Lithium

NanoFoamer Lithium er en mælkeskumme i genopladelig version. Dette er Subminimals flagship-model. Den bedste mælkeskummer som kan producere mikroskum uden en espressomaskine. Ultra-powerful version med 3.7V Li-ion genopladelig batteri. Denne NanoFoamer er så kraftig at man kan vælge imellem to forskellige hastigheder.

NanoFoamer VS Mælkeskummer

Sammenlign mikroskum fra Nanofoameren med standard mælkeskum fra normale mælkeskummere. Normale mælkeskummere resulterer i løbende mælk efterfulgt af en klat stiv skum.

NanoFoameren bevarer dog en god konsistens ved at slynge mælken igennem dens NanoScreens. På den måde nedbryder den boblerne til endnu finere bobler. Resultatet bliver en blød konsistens – perfekt til espresso kaffe.

Du bestemmer selv med NanoScreens

Vælg en NanoScreen, der passer til din foretrukne mikroskumtype: Superfin, fin eller almindelig skum. Ved at vælge imellem de forskellige NanoScreens kan du skræddersy dit mælkeskum til det rette formål.

Gå til toppen
0
    Din kurv
    Din kurv er tomTilbage til shoppen